Autobuske stanice

Na ovoj stranici možete naći aktuelan red vožnje Autobuske stanice Raška, u PDF formatu.

Red vožnje AS Raška | pdf 409.6kb

       

Otvoreno akcionarsko društvo  ,,KAVIM RAŠKA” a.d. RAŠKA transformisano je od Društvenog saobraćajnog preduzeća ,,Jugoprevoz Raška” u postupku privatizacije, tako što je 70 % društvenog kapitala  dana 06.03.2009.godine prodato većinskom vlasniku  Preduzeću za saobraćaj  D.O.O. ,,KAVIM JEDINSTVO” iz Vranja , čiji je 100 % vlasnik KAVIM PUBLIC TRANSPORTATION INTERNATIONAL (2002) LTD iz Izraela.

Delatnost ,, KAVIM RAŠKA” a.d. RAŠKA je : prevoz putnika u drumskom  saobraćaju, turizam i   usluge servisiranja i tehničkog pregleda vozila.,,KAVIM RAŠKA“ a.d. RAŠKA je najveće saobraćajno preduzeće u oblasti prevoza putnika u drumskom saobraćaju na teritoriji opštine Raška, sa 138 zaposlenih i 30 autobusa.

U okviru svoje pretežne delatnosti ,,KAVIM RAŠKA” a.d. RAŠKA vrši usluge  međumesnog linijskog prevoza na teritoriji Srbije, gradsko- prigradskog prevoza na teritoriji opštine Raška, kao i vanlinijski prevoz u zemlji i inostranstvu za potrebe sopstvene i drugih turističkih agencija , vrši ugovoreni prevoz učenika osnovnih i srednjih škola kao i radnika  drugih preduzeća.